Джизъса направи луд цирк във Велинград

20.04.2023 17:48 | Видян 1250 пъти

Джизъса направи луд цирк във Велинград

След като наскоро Полина заяви в прав тон в социалните мрежи, че между нея и Благой Георгиев всичко е приключило, ето, че и реакцията на ексфутболиста не закъсня.

Вместо да се опита да оправи ситуацията и да поиска прошка от жена си, Джизъса спретнал невиждан панаир на нея и на родителите й, гласят последните горещи слухове за двойката, които не е да не звучат достоверно предвид развоя на събитията, за който стана ясно наскоро именно от Поли.

Нека не забравяме обаче, че в момента Джизъса участва в "Сървайвър" чак в далечна Доминикана, затова остава отворен въпроса как и кога е успял да спретне скандала...

undefined

Според тиражираните информации ексфутболистът нахлул в доскорошния си семеен апартамент и започнал да мята скъпи ризи и маркови дънки в куфара си, а когато жена му влязла, я засипал с порой от ругатни. Дългокосата красавица, разбира се, хич не му останала длъжна, а виковете на двамата се чули чак от съседите.

Твърди се, че градуса на разправията така се повишил, че Полина започнала да тъпче дрехите на Джизъса по земята и да бърше с тях плочките в банята, крещейки, че парцалките са купени с нейните пари. Шумотевицата събрала камериерки и охрани, готови да разтърват двойката, в случай че се стигне до там. Ситуацията се успокоила едва с идването на тъста на Благой, който кротко, но решително му посочил изхода и го посъветвал да не припарва повече в курортното селище, ако не иска да му се случи нещо лошо.

undefined

Още в началото на връзката на Благой с Полина, баща й Христо бил против, но приел решението на щерка си. Сега обаче, след този развой на събитията, той се е зарекъл да задейства най-солидните си връзки в съда, за да остави бившия си зет гол като пушка след развода. Заканил се също, че само ако го види отново във Велинград, ще стане страшно.

"Аз й казвах още преди сватбата, че този мъж не може да бъде верен, но не искаше да ме чуе. Какво да правя, приех го като роден син, хранех го, гледах го почти година, а той как постъпи с моето дете. Ако го видя пак някъде из града, не отговрям, може да му избия изкуствените зъби", бил споделил пред приятели таткото на Поли.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !