Киану Рийвс и приятелката му Александра Грант с рядка публична целувка

20.04.2023 10:05 | Видян 359 пъти

Киану Рийвс и приятелката му Александра Грант с рядка публична целувка

Киану Рийвс може и да е известен с ролята си на хладнокръвния убиец Джон Уик, но той и дългогодишната му приятелка Александра Грант стоплиха сърцата този уикенд.

По време на появата си на червения килим на гала вечерта на Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис двойката беше заснета да се смее, усмихва и да се целува.

 

Грант, награждаван визуален артист, избра за случая яркочервена рокля на цветя, дълга до пода, а Рийвс изглеждаше елегантно в тъмносин костюм и раирана вратовръзка.

В неотдавнашно интервю за списание People Рийвс предлага рядък поглед върху връзката, когато е попитан за "последния момент на блаженство".

"Преди няколко дни с моята любима", каза звездата от "Матрицата" пред изданието миналия месец. "Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се страхотно. Просто беше много хубаво да сме заедно."

Въпреки че Рийвс и Грант оповестиха публично своя романс през ноември 2019 г., когато минаха ръка за ръка по червения килим на арт гала в Лос Анджелис, те имат професионални отношения от години.


 

Rob Latour/Shutterstock

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !