Полина призна всичко за раздялата с Джизъса

13.04.2023 18:57 | Видян 1956 пъти

Полина призна всичко за раздялата с Джизъса

Ако досега слуховете, че Джизъса и новата му жена Полина са разделени, са ви са се стрували силно преувеличени, предвид честотата на промени в личния живот на ексфутболиста, то това вече е повече от сигурно.

Потвърждението направи самата Полина, която бе повече от красноречива към последователите си в социалните мрежи, които я попитаха директно какво се случва в личния й живот, по-конкретно във връзката с Благой.

undefined

След тези думи на брюнетката в Инстаграм профила й, няма съмнение. Но тя не спира дотук, защото и въпросите към нея летят с 200! Брюнетката, която в последно време ходи без халката си, за разлика от Джизъса, вади на показ доста пикантни подробности от съвместния си живот с него.

На въпрос: "Благо все още носи халката си, той знае ли за намеренията ти?", Полина отвръща със: "Знае, да. Не знам защо я носи".

undefined

И докато брачния живот на Джизъса се разпада, а той се бори за оцеляване в екстремното риалити "Сървайвър" из джунглите на Доминикана, доскорошната му жена досега пазеше тайната за истинските им отношения. Любопитното в случая е по какъв начин го е информирала за решението си, след като той не е в България.

Потребители питат брюнетката каква е причината да поиска да сложи край на връзката си с Джизъса, а тя отвръща, че отношението е най-важно. "Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от глупост", казва Поли, допълвайки, че 12 месеца са ѝ били достатъчни, за да пристъпи към тази стъпка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я подкрепя. Не пропусна да отбележи, че ще ѝ липсват отрочетата на Джизъса.

undefined

"Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разделени", смята Полина, която добавя, че двамата с Джизъса, въпреки всичко, не са в лоши отношения, но и няма повече нещо, което да ги събере.

undefined

Наскоро брюнетката, която все още се въздържа да разкрие причината за края на връзката им, премахна и татуировката, която си направи специално заради него - две сърца, в чиято среда бе изписано "Благой". А както може да предположите - в Инстаграм профила й вече няма нито една обща снимка с Джизъса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !