7 години Камелия крие брак

10.04.2023 16:41 | Видян 1035 пъти

7 години Камелия крие брак

Фолкпевицата Камелия разкри дълго пазена тайна за своите отношения с любовта на живота си Цветин. В социалните мрежи тя изненадващо отбеляза, че от седем години е негова съпруга. Досега всички смятаха, че двамата живеят без брак, а певицата никога не е отваряла дума за церемония, която очевидно се е случила при пълна секретност. В едно от своите последни интервюта Ками заяви, че пандемията е осуетила венчавката им.

 

“Много сме мислили за тържество с Цвети. Мисля, че си има ред на нещата, които трябва да се случат. Когато ние сме искали и природата по някакъв начин ни е пречела, защото като бяхме решили и точно стана пандемията. Аз исках да направим голям купон за юбилея ми, а то затвориха всички ресторанти…


 

Просто следваме естествения ход на нещата, но по принцип ни е кеф и сме отворени за сватба”, загатна тогава певицата, която чукна половин век. Камелия и Цветин са заедно от  25 години, а преди няколко се заговори за раздяла между тях. Тогава двамата разбрали, че не могат един без друг и се събраха отново. Цветин е до звездата още от времето, когато тя не беше популярна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Няма коментари към тази новина !