Цвети от "Хелс Китчън" срази Мария

06.04.2023 12:57 | Видян 1502 пъти

Цвети от

Устатата Цвети пак хвърли в ступор мрежата с изказванията си, но този път под прицел се оказа не кой да е, а фолкпевицата Мария, която наскоро се оплака, че е станала жертва на жесток побой от страна на доскорошния си избраник Мирослав.

Правим важното уточнение обаче, че излъченият наскоро епизод на кулинарното шоу, е заснет далеч преди тези неприятни събития да се случат в живота на изпълнителката.

Един диалог между 18-годишната врачанка и шеф Виктор Ангелов буквално взриви обстановката, слиса и самата Мария, която чу всичко с ушите си, тъй като бе заедно със семейството си на близка маса.

На масата, освен Мария, бяха още дъщеря й Марая, а също и двете деца на Мирослав от първия му брак, както и самият той. Към днешна дата Мирослав е под домашен арест след повдигнатите от певицата обвинения за системен побой.

На въпрос на шеф Ангелов "Какво знаеш за Мария?", Цвети отвръща, че знае само, че тя е певица, нищо друго. "А знаеш ли, че е чревоугодник?", добавя Виктор Ангелов, а врачанката, чула недочула, отговаря с: "Да, в чалгата е и нищо друго не знам за нея. И е също чалгоугодник", с което окончателно изби рибата в мрежата за кой ли път.

undefined

Накрая червенокосата тийнейджърка изръси шеговито, че се надява Мария да не ѝ каже култовата фраза: "Такива като теб по петима са ми готвили. И още го правят, добре се справям. И да ти харесва, и да не ти харесва", а препратката е от участие на фолкпевицата във "ВИП Брадър".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Няма коментари към тази новина !