Асен Блатечки се опъна с филъри и ботокс за 52-ия си РД

05.04.2023 11:25 | Видян 680 пъти

Асен Блатечки се опъна с филъри и ботокс за 52-ия си РД

След раздялата с изкусителната Диляна Попова, която поне засега изглежда вече окончателна, Асен Блатечки реши да направи промяна не само в личния си живот, но и във визията.

Актьорът, който на 22 март навърши 52 години, прави всичко възможно, за да задържи ореола си на секссимвол, колкото е възможно по-дълго. И за целта е започнал да се разкрасява, надявайки се резултатите със сигурност ще привлекат женското внимание.

undefined

undefined

Дали начина, по който Блатечки изглежда обаче, ще провокира доброжелатели или недоброжелатели, много скоро ще стане ясно, а дотогава можем да гледаме от първия ред, както се казва.

В приятелски компании актьорът често е споделял, че е имал над 500 жени до момента в живота си, което очевидно гали самочувствието му, а издава и за голямата доза суетност. Близки до него издават, че по случай рождения си ден той се е освежил и е опънал бръчки с филъри и ботокс, пише "Уикенд". Иначе личния си празник той прекарал с най-близките си, сред които е и новата му приятелка, за която преди време Блатечки сподели, че за Коледа му е подарила маратонки и скъп часовник, за рождения му ден също успяла да го изненада с марково облекло.

"Все пак материалните подаръци не са важни. По-важни са преживяванията!", споделя Блатечки, който преди време беше драстично напълнял, но впоследствие се оказа, че било заради роля

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !