Лейди Гага няма да пее на Оскарите

10.03.2023 10:09 | Видян 417 пъти

Лейди Гага няма да пее на Оскарите

Лейди Гага няма да участва в шоуто по време на връчването на наградите "Оскар" тази неделя, съобщи "Билборд", като цитира Глен Вайс, един от изпълнителните продуценти на церемонията.

На пресконференция с журналисти, проведена онлайн в Зуум, той обясни, че Лейди Гага снима филм и смята, че не може да отдели за подготовка на представянето си необходимото време, за да отговори на очакванията. Изпълнителката е номинирана за най-добра оригинална песен към филм за "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик".

В тази категория са включени също "Applause" от "Кажи го като жена", "Lift Me Up" от "Черната пантера: Уаканда завинаги", "Naatu Naatu" от индийския епос "RRR" и "This Is a Life" от "Всичко навсякъде наведнъж".

"Поканихме всичките петима номинирани", обясни Вайс. "Имаме страхотни отношения с Лейди Гага и нейния екип. Тя е в разгара на снимките на филм в момента, а ние почитаме филмовата индустрия".

За втори пореден път на церемонията за наградите "Оскар" изпълнител на номинирана за отличието песен няма да се включи в шоуто. Миналата година Ван Морисън не изпълни "Down to Joy" от филма "Белфаст".

Лейди Гага снима продължението на филма "Жокера" на режисьора Тод Филипс. "Уорнър брос" планира да пусне продукцията в началото на октомври 2024 г. - пет години след излизането на първата част.

Изпълнителката три пъти е участвала в шоуто при връчването на наградите "Оскар".

През 2015 г. тя изпълни комбинация от четири песни от филма "Звукът на музиката" в чест на 50-ата годишнина от създаването му. В незабравим момент за "Оскар"-ите актрисата Джули Андрюс излезе на сцената в края на изпълнението на Гага и двете се прегърнаха. През 2016 г. певицата представи номинираната песен "Til It Happens to You" от документалния филм "The Hunting Ground". През 2019 г. Лейди Гага и Брадли Купър изпяха "Shallow" от продукцията "Роди се звезда". Сингълът им спечели наградата "Оскар".

Снимка: Getty Images

Преди две седмици американската филмова академия обяви, че Риана ще изпълни на церемонията "Lift Me Up" от филма "Черната пантера: Уаканда завинаги".

Актрисата и певица София Карсън, придружена от композитора Даян Уорън, ще представи "Аpplause" от "Кажи го като жена".

Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля Стефани Хсу ще се присъедини към изпълнението на "This Is a Life" от "Всичко навсякъде наведнъж", в който участва.

По време на церемонията ще бъде представена на живо и "Naatu Naatu" от индийския епос "RRR".

95-ата церемония по връчване на наградите "Оскар" ще се състои на 12 март в "Долби Тиътър" в Лос Анджелис с водещ Джими Кимъл.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !