Фики Стораро се пренесе в Дубай

06.03.2023 15:31 | Видян 816 пъти

Фики Стораро се пренесе в Дубай

Тазгодишният национален празник на България поп фолк певецът Фики Стораро реши да посрещне доста далеч от родината си. Звездата отпраши директно към Дубай, където се отдаде на лукса и глезотийки заедно със съпругата си.

Изпълнителят, който преди две седмици вдигна пищно парти за 5-ия рожден ден на сина си, явно е решил да си направи кратка, или пък не чак толкова кратка, почивка, в която да посвети време на любимата си. И както се вижда, релаксира като за световно!

Почивката в Дубай вероятно е дошла като идея на изпълнителя след серията от неприятни случки у нас. Наскоро той беше обвинен в кражба, часове след като пусна новата си песен в You Tube канала си - и въпреки че тогава той не демонстрира да се е трогнал много, все пак сме сигурни, че се отразява на самочувствието му.

Преди това обвинение, към него имаше и още едно - отново за песен. И в двата случая обаче, Фики Стораро не намери за нужно да дава обяснения, с изключение на това, че тепърва ще си търси правата съдебно.

И за капак в края на февруари Фики стана жертва и на нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа просто изчезна. Изглежда сега, в Дубай, поп фолк звездата ще компенсира нервите с приятни емоции в любима компания.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !