Ето доказателство, че мъжът на Ива Давидова има извънбрачна връзка (ВИДЕО)

21.02.2023 13:47 | Видян 816 пъти

Ето доказателство, че мъжът на Ива Давидова има извънбрачна връзка (ВИДЕО)

Скандалната раздяла между народната певица Ива Давидова и съпругът й Димо се оказа истинска бомба, а по всичко личи, че двамата няма да успеят да запазят добрия тон след развода. Малкото им момиченце не спира Димо да ръси обидни квалификации за вече бившата си жена и майка на дъщеря му. 

В социалните мрежи той изкара певицата, че е алкохоличка и че се напикавала нощем до него. Той отрече плъзналата информация, че в Германия върти любов с жена на име Радостина и че това е причината да се откаже от семейството си. Наш репортер се натъкна на скандален запис от кръчма в България, който е като доказателство за извънбрачната му връзка, с която разби семейството си и урони престижа на съпругата си.

Въпросното клипче е направено в кръчма в България и на него ясно се вижда как Димо е застанал до певицата и поздравява "най-голямата си любов - Радостина от Германия" и по всичко личи, че е на видео връзка с въпросната жена, на която изпраща въздушни целувки. Клипчето намираме на профила на негов приятел, който без свян го е пуснал публично. 

Не можем да знаем кой от двамата и до каква степен казва истината, но е факт, че хващаме Димо в първа лъжа. Той категорично заяви в пост във Фейсбук, че с въпросната Радостина са само бизнес партньори. Първо ви показахме скандални чатове на любовницата с жена му, а сега и това видео доказват точно обратното. Това ни кара да се съмняваме в истинността и на останалата част от разказа му, тъй като снимки в социалните мрежи си личи, че Ива Давидова гледа повече от добре малката им дъщеричка, която не познава вече баща си.

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !