Пенливото вино ни прави щастливи и на био-ниво
13.02.2023 13:42 | Видян 378 пъти
Наричат пенливите вина „мехурчета на щастието” и смятаме това за нещо, казано в преносен смисъл, ала истината е, че според последните научни изследвания става дума за буквалност.
Оказва се, че биохимичните процеси, които шампанските, просеките, франчакортите, кавите и другите видове напитки от сорта, наистина стимулират отделянето на хормон на щастието и повдигат настроението. Разбира се, ефектът е временен, но много прилича на влюбването по своите показатели.
Явно не е случайно в този смисъл, че празникът на любовта съвпада с празника на виното.НАЙ-НОВИ
Истинският вярващ винаги уважава...
Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...
Меги Димчева с премиера на Чудесата в...
„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !