Кали пак влюбена в по-млад

16.01.2023 12:19 | Видян 646 пъти

Кали пак влюбена в по-млад

Кали пак е на крилете на любовта и отново обект на нейните любовни трепети е младок. Вярна на традицията да се влюбва в по-млади мъже, изпълнителката и този път не изненада феновете си.

Брюнетката все още не издава никакви подробности за новия си любим, нито на колко години е, а единствено, че се надява да остане завинаги с него. Изглежда певицата най-после е открила точния човек. Поне засега.

Новото гадже до Кали й пасвал идеално и тя получавала от него всичко, от което има нужда. А разликата във възрастта изобщо не била пречка нито за нея, нито за него. Макар понякога това да създавало неудобства.

"Свързани са с комплексите, които един човек преживява с външния си вид", признавала е Кали преди по темата, като е допълвала, че е доста суетна. 47-годишната брюнетка редовно посещава козметични центрове, където се подлага на подмладяващи процедури. Последно миналия декември си сложи ботокс на лицето си, пише "Уикенд".

Миналата година бяха тиражирани информациите, че Кали има връзка с пловдивския бизнесмен Анастас, чието семейство държи популярна верига аптеки.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !