Най-добрите тоалети на наградите „Златен глобус“ 2023 (галерия)

11.01.2023 13:40 | Видян 1368 пъти

Най-добрите тоалети на наградите „Златен глобус“ 2023 (галерия)

Златните глобуси се завърнаха в Бевърли Хилс, Калифорния, за да почетат най-добрите филмови и телевизионни изпълнения за годината. Миналата година NBC се отказа от излъчването на събитието заради етичните пропуски на организаторите - от корупция до расизъм и наградите бяха раздадени без церемония.

Преди да започне 80-тата церемония обаче, звездите на Холивуд по традиция минаха по червения килим и позираха пред събралото се множество.

По-женствените рокли бяха завършени с ефектни нюанси, пайети или декорации. Дори като се има предвид отсъствието на бившия творчески директор, Алесандро Микеле, Gucci остави своята следа на червения килим.  Вижте галерията ТУК!

Сред най-добре облечените на церемонията несъмнено се отличиха Остин Бътлър - Елвис и Салма Хайек. И двамата носеха дрехи на Гучи, собственост на мъжа на Хайек.
 
 
Салма Хайек
Салма Хайек изглеждаше красива в своята украсена с мъниста гола рокля на Gucci, обувки на Gucci и бижута Maison Boucheron.
 
 
Остин Бътлър - Елвис
Остин Бътлър носеше смокинг със сатенени ревери, бяла вечерна риза, черна сатенена папийонка и ботуши, всичко от Gucci. Бътлър съчета визията с бижута от Cartier.
 
 
 
Еди Редмейн и жена му Хана
И двамата бяха във Валентино, собственост на емира на Катар. Еди безспорно бе най-добре облеченият джентълмен на церемонията, макар да изгуби наградата за поддържаща роля, за която бе номиниран, а двамата с половинката му бяха определени от медиите и за най-стилна двойка на червения килим.

 

 

 

Сигърни Уивър

Брандът Сен Лоран подчерта свиличането на бюста на Сигърни Уивър със супернеподходяща рокля, избрана за звездата от марката, собственост на мъжа на Салма Хайек 

 

 

 

Джесика Частейн

Джесика Частейн пък бе облечена от Казадеи, марка, която знаем като обувна.

 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !