Деми Мур ще става баба

21.12.2022 11:29 | Видян 661 пъти

Деми Мур ще става баба

Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на мъжката публика дълги години наред, заради необичайния си сексапил от големия екран, минава в друга социална категория, похвали се самата тя. 

Румър Уилис, очаква първото си бебе от приятеля си Дерек Ричард Томас, разкри двойката в общ пост в Инстаграм във вторник.

Деми Мур прие новината с приятна самоирония, знаейки че вече ролята на баба ще е най-важна в живота ѝ. Бившият ѝ съпруг Брус Уилис съответно ще става дядо. "Навлизам в моята гореща ера да бъда щура баба",  пошегува се тя в своя Инстаграм.

"Много се радвам за теб, любов моя!", написа Деми по-късно в коментарите под публикацията на дъщеря си.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също сподели вълнението си от бъдещото радостно събитие. "Новините за бебето ни правят щастливи! Поздравления Румър и Дерек! Ние тук сме въодушевени", поздрави ги тя.

Както се знае, Брус страда от афазия и семейството му се обединява в това изпитание, а събитие като това, носи неописуема радост. 

Румър, известна с ролята си в "What Lies Ahead" и нейният приятел музикант са заедно от началото на годината. 

Деми и Брус са родители и на 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Актьорът, създал култовия образ на Джон Маклейн от "Die Hard" също е баща на две дъщери от Ема - Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10 години.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !