Камен Донев с триумф на морето

01.07.2009 17:00 | Видян 3644 пъти

Камен Донев с триумф на морето

Актьорът Камен Донев ще направи безплатно представление на морето утре. Както 19' вече писа, той ще триумфира на сцената на бургаската Опера с най-касовия си спектакъл „Възгледите на един учител за народното творчество“, а заслугата за това е на двама политици от Коалиция за България - министъра на финансите Пламен Орешарски и областния управител Любомир Пантелеев.

Предвид огромния интерес към постановката, се очаква Камен Донев да направи истински фурор в морския град. Много хора оценяват представлението като пъти по-добро от скеча с учителя в култовото предаване Улицата. То е микс от импровизация, текст, музика, песни, танци и безсмислици.

Неслучайно спектакълът „Възгледите на един учител за народното творчество“ е призьор на всички фестивали. Сред наградите са: 2 на публиката за авторски спектакъл, няколко награди за мъжка роля на Камен Донев, както и за най-музикален и пеещ актьор. На Международния театрален фестивал „Золотой Витязь” в Москва пък представлението взе бронзов „Витязь”.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !