Бившият френски президент Франсоа Оланд озвучава герой в анимационен филм

30.08.2022 11:21 | Видян 601 пъти

Бившият френски президент Франсоа Оланд озвучава герой в анимационен филм

Бившият френски президент Франсоа Оланд озвучава герой в анимационен филм, вдъхновен от комикса "Кремъкът и градът", съобщи в. "Паризиен", позовавайки се на обкръжението на политика, както и на художника Жул.

Това е първият пълнометражен филм на Жул, който вече е създал пет сезона от анимационния сериал "Кремъкът и градът", излъчван по телевизия Арте. Франсоа Оланд и съпругата му актрисата Жули Гайе вече са записали репликите си.

Франсоа Оланд разкри необичайното си занимание в събота пред в. "Шарант либр". "Той ме молеше от няколко години. Отказвах, защото моментът не беше подходящ. Поиска да озвуча герой няколко минути". 

Художникът обича да кани в серията си спортисти, учени, философи, политици. Участвали са и няколко министри на културата. За първи път обаче му гостува президент. 

"Той следи работата ми", похвали се Жул. 

Пълнометражният филм е нещо като фреска на нашето време в палеолитен стил, гласовете се записват предварително и след това се анимират, разказа художникът.  

"Има хора, които са повече или по-малко талантливи. Той е умопомрачителен комик. Беше смешен, страхотен", уверява Жул, без да разкрива какъв е героят, озвучаван от Оланд.  

Освен известни във Франция актьори, герои в анимационния филм озвучават писателите Амели Нотомб и Фредерик Бегбеде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !