Защо Крис прегърна Брад при запознанството им

29.08.2022 13:16 | Видян 698 пъти

Защо Крис прегърна Брад при запознанството им

Крис Хемсуърт твърди, че е прегърнал Брад Пит на премиерата на "Имало едно време в Холивуд", защото е бил много развълнуван от срещата. Хемсуърт разказа пред People: "Той се опита да се ръкува с мен, а аз се опитах да го прегърна и той нямаше нищо против. "

Добавя: "Не съм бил физически нападан от служителите на охраната. Беше супер. Той оправда очакванията ми за това колко красив и приятен ще бъде. " През юли 2019 г. в TCL Chinese Theatre Хемсуърт и Пит присъстваха на премиерата на филма на Куентин Тарантино "OUATIH" в Лос Анджелис Пит беше придружен от звездите си от "УАУТИ", а към актьора от Marvel се присъедини съпругата му Елза Патаки.

 За ролята си на Клиф Бут във филма Пит получава няколко отличия през сезона на наградите. Актьорът получи наградата за най-добра поддържаща мъжка роля във филм на церемонията "Златен глобус" през януари.

Малко след това получава и наградата SAG и наградата BAFTA. Той вече спечели "Оскар" за продуцирането на филма "12 години в робство" през 2013 г. , а през февруари получи първия си "Оскар" за изпълнение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !