Изплува истината за връзката между Златка Райкова и Карен

22.07.2022 14:25 | Видян 2875 пъти

Изплува истината за връзката между Златка Райкова и Карен

Плеймейтката Златка Райкова и арменецът Карен са една от най-обсъжданите двойки у нас. Изплуваха шокиращи подробности за тях, които ще изненадат всички. 

Бурната връзка на Златка Райкова с Карен била абсолютна игра. Това твърдят източници на "Хотнюз", които разкриха какви точно са им отношенията, а именно един фалш и театър за публиката.

"Тя целеше да уцели Благой с тази афиширана връзка. Толкова е изкуствено и всичко е само за сторита в социалната мрежа. Хората около тях виждат и знаят истината", твърдят информаторите.

Извън интимността от снимките, която виждаме ежедневно да публикуват на килограм в Инстаграм, те са студени един към друг, не се харесват, не се разбират, даже няма за какво да си говорят. "Толкова е смешно на живо, когато си до тях", констатират за Златка и новия й.

Освен това, въпросният Карен не е богат наследник, както се коментира. "В живота когато нещо изглежда толкова красиво, както те го представят - не е истинско. Те се виждат само, за да се снимат и това е", разказват още запознати.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !