Шампионът на Германия иска Божинов за Шампионската лига

25.06.2009 16:40 | Видян 5120 пъти

Шампионът на Германия иска Божинов за Шампионската лига

Българският нападател на Манчестър Сити Валери Божинов е една от основните цели на германския шампион Волфсбург, ако тимът се раздели със звездата си Един Джеко. Босненският нападател, който вкара 26 гола в Бундеслига и бе избран за играч на сезон, е пред трансфера в Милан.  Националът на Босна и Херцеговина заявил на своите шефове, че иска да играе от следващия сезон при "росонерите" и поради тази причина най-вероятно до края на седмицата сделката ще бъде сключена, съобщи "Гадзета дело Спорт".

Най-големият спортен всекидневник в света разкрива, че босовете на Волфсбург са се примирили с трансфера на Джеко, като се надяват единствено да измъкнат повече пари от миланския гранд. Поради тази причина вече му търсят негов заместник и се свързали с мениджъра на Божинов Джери Паломба.

При евентуално преминаване на Валери при "вълците" той ще стане третия българин, играл в клуба. Преди време това сториха Мартин Петров и Мариян Христов.

Най-приемливото от предложението за 23-годишния българин е фактът, че ще може да дебютира в Шампионската лига, ако премине в шампиона на Германия.

Турчинът Тунджай Шанлъ от Мидълзро е основният конкурент на Божо за мястото в тима от града на "Фолксваген", допълва "Гадзета дело Спорт".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !