Ето с коя жена Алекс Родригес замени Джей Ло година след раздялата им

16.06.2022 13:02 | Видян 504 пъти

Ето с коя жена Алекс Родригес замени Джей Ло година след раздялата им

Само допреди година Дженифър Лопес и Алекс Родригес заемаха едно от челните места в класациите за най-стабилни двойки сред световните популярни личности, докато един ден съвсем неочаквано просто изпаднаха от тях... Новината, че са се разделили дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, които бяха напълно сигурни, че любимците им ще извървят ръка за ръка пътя до олтара, където официално ще си кажат заветното "Да", обвързвайки животите си, докато смъртта ги раздели. Но макар да даваха вид, че нямат търпение да го сторят, те така и не стигнаха до венчилото... Въпреки привидното щастие и любов, които уж изпитваха в компанията си, един ден годениците изненадващо решиха, че нямат нужда от тях, обричайки на крах своя романс.


"Осъзнахме, че се чувстваме по-добре като приятели и очакваме да си останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни проекти и бизнес. Пожелаваме си най-доброто един на друг и на децата си. С уважение към тях единственият ни коментар ще е да благодарим на всеки от вас, обърнал се към нас с добри думи и за подкрепата", посочиха тогава звездите в изявление, нарушавайки обещанието си, че ще споделят остатъка от оставащото им време на тази земя. 

 

Няколко месеца по-късно изпълнителката на "Love don"t cost a thing" изтри всички публикации с бившия спортист от своя Инстаграм профил, а освен това спря да го следва в социалната мрежа, показвайки, че е обърнала нова глава в личната си история. Не след дълго обаче стана ясно, че тя съвсем не е започнала на чисто, тъй като в още в първите ѝ редове се появи един от старите герои в нея, за когото всички мислеха, че завинаги е останал в миналото, в онези отдавна прочетени страници, към които носителката на престижните награди "Икона" и "Легенда" никога няма да се върне... Само че това становище се оказа грешно. Джей Ло не само поднови отношенията си с Бен Афлек, за когото също бе сгодена преди осемнайсет години, но също така отново прие предложението му за брак... Второ по ред.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !