Синът на Ник Кейв Джетро Лазенби почина на 31 години

10.05.2022 11:01 | Видян 810 пъти

Синът на Ник Кейв Джетро Лазенби почина на 31 години

Ник Кейв съобщава за смъртта на най-големия си син Джетро Лазенби. Той е на 31 години.



В кратко изявление, публикувано в понеделник, музикантът пише: "С много тъга мога да потвърдя, че синът ми Джетро почина. Бихме били благодарни на семейството за неприкосновеността на личния живот в този момент. "



Лазенби е роден в Австралия през 1991 г. в семейството на Кейв и майка му, модела Бо Лазенби. Вторият син на Кейв, Люк, от първата му съпруга, бразилската журналистка Вивиан Карнейро, се ражда само десет дни по-късно в Бразилия. Лазенби израства и става модел, като дефилира за големи луксозни марки, сред които Balenciaga и Versace.

 

Снима се и с творческия директор на Celine Хеди Слиман, работи и по собствени музикални проекти. Снима се и в няколко филма под името Джетро Кейв, включително във филма Corroboree от 2007 г. и My Little Princess от 2011 г.

Смъртта на Лазенби идва само няколко дни, след като той е освободен под гаранция от затвора в Мелбърн, след като признава, че е нападнал майка си миналия месец. Според Metro след освобождаването му съдия е наредил на Лазенби да се подложи на лечение за злоупотреба с наркотици и да избягва контакти с майка си в продължение на две години.

The Independent отбелязва също, че по време на ареста му миналия месец неговият представител Шон Гатас е заявил пред изданието, че той е бил диагностициран с шизофрения, която е повлияла на преценката му. Лазенби трябваше да се върне в съда на 29 юни, за да бъде осъден за нападението, както и да му бъдат повдигнати допълнителни обвинения за кражба от 7-Eleven.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !