Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им

09.05.2022 07:44 | Видян 2091 пъти

Петканова с шокиращи признания за Даниел и раздялата им

Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка.

Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и даже не си представя отново да бъде в интимни отношения с някого.

„В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя!”, категорична е риалити звездата.

Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, но ето че и това се случило. Даже като ученичка след всяка раздяла веднага си намирала ново гадже.


„Като малка винаги влизах от връзка във връзка - дори с момчета, които не харесвах, защото си мислех, че само ако имам човек до себе си, мога да постигна нещо. Това е много странно и грешно. Трябва да се научим да изпитваме щастие и удовлетворение, оповавайки се на себе си, а не на друг”, разсъждава Богданска.

След развода с Даниел Петканов тя започнала да посещава психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди приоритетите си.

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло”, разказва Александра.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !