Амбър Хърд копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала в "игра на ума"

26.04.2022 12:04 | Видян 752 пъти

Амбър Хърд копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала в

Амбър Хърд е обвинена, че е копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала, като потребителите на социалните мрежи посочват множество прилики между ансамблите им - и дори прическите им - в момент, когато продължава съдебният процес за клевета срещу бившата му съпруга на стойност 100 милиона долара.



През последните седмици бившите съпрузи 35-годишната Хърд и 58-годишният Деп, които бяха женени от 2015 до 2016 г. , водят битка в съда, а всеки ден от процеса носи нови шокиращи обвинения.



Съдебният процес, който все още тече във Вирджиния, се опитва да определи дали есето на Хърд за вестник Washington Post от 2018 г. , в което тя обвинява актьора в домашно насилие, клевети Деп.

 

Фенове посочват също, че Деп е облякъл сив костюм за първия ден от процеса на 11 април (вляво), а Хърд е видяна да носи панталон и риза в същия цвят в сградата на съда на 12 април (вдясно)

 

Деп непрекъснато отрича обвиненията ѝ срещу него и иска обезщетение в размер на поне 50 млн. долара и наказателна присъда в размер на поне 350 000 долара, както и адвокатски хонорари и съдебни разноски.



Всеки аспект на процеса е широко отразяван от медиите и анализиран от хиляди фенове по света - включително какво са носили двете звезди всеки ден.



Някои хора са убедени, че Хърд нарочно избира тоалети, които приличат на тези, които Деп е носил преди по време на процеса, в опит да му "играе игри на ум".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !