Никога няма да забравим това, което направихте: Семейството на Роналдо благодари на феновете

20.04.2022 12:35 | Видян 677 пъти

Никога няма да забравим това, което направихте: Семейството на Роналдо благодари на феновете

Семейството на Кристиано Роналдо благодари на феновете на Ливърпул за изключителната им подкрепа към нападателя на Ман Юнайтед и неговата партньорка след трагичната смърт на малкия им син.



Привържениците на "Анфийлд" изпяха "You'll Never Walk Alone" в седмата минута на снощния сблъсък в лигата между двата отбора и се присъединиха към феновете на своите ожесточени съперници в безупречно уважавана минута аплодисменти.



Сестрата на Кристиано, която живее в Мадейра, Елма показа емоциите си през нощта, като публикува кадри от жеста в социалните мрежи и написа: "Благодаря ти за този Ливърпул. Никога няма да забравим това, което направихте днес.

Тя завърши съобщението си с емотикон за сърце.



Братът и сестрата Катя, която публикува от дома си в Бразилия, написа: "Много повече от футбол" на фона на собствения си видеоклип с припева на "You'll Never Walk Alone".



Сестрите и майка им Долорес Авейро също демонстрират, че вярват в Бог, който ще им помогне да преодолеят трагичната загуба, сполетяла семейството.



Долорес, цитирайки известен стих от Библията, който е помогнал на много хора в трудни моменти, пише в своя Instagram на португалски: "Уповавай се на Господа с цялото си сърце и не се осланяй на собствения си разум.

 


"Във всички свои пътища признавай Него и Той ще направлява пътеките ти".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !