Приключиха снимките на Лъжите в нас

11.04.2022 16:09 | Видян 513 пъти

Приключиха снимките на Лъжите в нас

Екипът на българския тв сериал Лъжите в нас на Нова поля последен снимачен ден за първи сезон на поредицата. Това издаде актрисата Диана Димитрова, в която зрителите се влюбиха още с участието й в хитовата медицинска сага Откраднат живот. „Дневна снимка, но приключихме в 4 сутринта сега“, написа в социалните мрежи тя и качи снимка от сета.

 

Припомняме, че в Лъжите в нас Диана играе Ирина – по-голямата дъщеря на бизнесмена Константин Шейтанов, която трудно живее с признаците от миналото. Тя се радва, че й се е паднал негативен персонаж.

 

„Отрицателните роли са много по-любопитни за актьора. Защото, когато си много добър, става по-скучно, предсказуем си. Хората знаят какво да очакват. А Ирина е много лоша и непредсказуема“, разказа преди време Диана. Актьорът и певец  Орлин Павлов пък попада в любовен триъгълник с две сестри.

 

Той е в ролята на Сава, който вдига сватба с богаташката наследница Рая (Радина Думанян). Според тв клюка, Лъжите в нас ще има втори сезон, а снимките ще стартират в края на лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !