Турнето ФОНДАЦИЯТА празнува ЩУРЦИТЕ стартира през юни

11.04.2022 16:05 | Видян 381 пъти

Турнето ФОНДАЦИЯТА празнува ЩУРЦИТЕ стартира през юни

Супер групата “Фондацията” стартира ново турне под надслов “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.”. То бе обявено по време на големия концерт на бандата, на 31 март, пред препълнената с фенове първа зала на НДК.

 

В турнето “Фондацията" празнува “Щурците” на 55 г.” на сцената ще стъпят легендарните Валди Тотев и Георги Марков, които ще се присъединят към Кирил Маричков и останалите членове на “Фондацията” - Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Всички те ще изпълнят заедно най-големите хитове на знаменитата група. За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат заедно на една сцена.

 

Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи само до края на 2022 г.

 

Супер музикантите ще свирят първо в Русе – на 6 май, следва Варна, “Летен Театър” – на 10 юни, Бургас, “Летен Театър” - на 21 юли, Тутракан - на 28 юли, Пловдив, “Античен Театър” - на 5 август и  Созопол, в рамките на “Аполония” - на 4 септември.  Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Няма коментари към тази новина !