Имам си приятел, не ми оказва натиск за секс: Девствената Елвира от "Ергенът"

06.04.2022 13:11 | Видян 1718 пъти

Имам си приятел, не ми оказва натиск за секс: Девствената Елвира от

Безспорно Елвира е сред най-интересните участнички от първия сезон на "Ергенът". Тя влезе във формата с голяма тайна, която по-късно реше да признае пред останалите момичета и Виктор. Пред камерите Елвира призна, че все още е девствена. Очакваше се, че бъде подложена на подигравки, но пък получи много похвали не само от момичетата в предаването, но и от зрители. 

 

Елвира се оказа романтична натура и всеки ден изненадваше Виктор с красиво стихотворение. Нейните стихове видяха бял свят в първата й книга. А наш репортер говори открито с нея за всичко важно, което вълнува нейната крехка душа. А тя пък ни изненада с признанието, че след "Ергенът" се е влюбила и има сериозен приятел. Все още, обаче, не е правила секс. 

 

- Елвира, какво те подтикна да се запишеш за участие в "Ергенът" и допадна ли ти Виктор като мъж?

- Исках да се пречупя, защото съм интровертен тип човек. Исках да направя този преход от дълги години, но все не ми се получаваше. Тази моя интровертност ми пречеше в университета, после и при реализацията в работата. Сметнах, че в „Ергенът” ще изляза от зоната си на комфорт, ще срещна различни хора и това би ми помогнало да направя този преход, да се пречупя.

Голяма част от момичетата ми споделиха, че са се записали на кастинг, след като са видели Виктор на рекламата за „Ергенът”. Аз не знаех как изглежда, когато реших да попълня формуляра. Но във формата Виктор ми направи добро впечатление. Притеснявах се как ще общувам с него, още повече пред камери, но се очаровах от неговото държание и отношение. Осъзнавам, че на него му е било в пъти по-трудно, защото се стремеше да обръща внимание на всяка една от нас. Беше загрижен за всички и винаги разбираше, когато някоя от нас не се чувстваше добре. Веднага гледаше да поговори с нея и да я накара да се усмихне. Външният му вид е безупречен, но съм очарована повече от неговото държание.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !