Влогър си подари боксерките на Натали Трифонова в ефир

28.03.2022 11:55 | Видян 1273 пъти

Влогър си подари боксерките на Натали Трифонова в ефир

Май бельото се оказва любим атрибут в родните риалити формати, най-вече в "Ергенът", където наскоро Благовеста Бонбонова си свали гащите. Именно тази й проява стана причина влогърът Асен Кукушев да връчи на Натали Трифонова в COOLt своите боксерки.

Потресаващо, но факт! Леопардовите боксерки се озоваха в ръцете на усмихнатата блондинка, която съвсем не даваше вид на разочарована от хода на събитията в студиото, в което присъстваше още и Габриела от "Ергенът".


Всъщност гащите на Асен бяха за Габи, а Натали Трифонова се почувства засегната и поиска бельото за себе си. Мятането на долни гащи в национален ефир в обедните часове обаче, дойде в повече на зрителите, които вероятно в тези часове сядат на масата.

Освен всичко друго, докато долното бельо на Асен Кукушев приковаваше вниманието, Габи не пропусна да обяви колко много харесва руският президент Владимир Путин, като дори му се обясни в любов, пише "Хотнюз".

 

Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избере между известни мъже. Победител се оказа не кой да е, а точно самият руски президент, въпреки че в играта бяха още Меси, Роналдо, Джорд Клуни и Брад Пит. "Аз съм влюбена от малка в него", добави Габриела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !