Не съм от тези, които печелят лесно първи места: Есил Дюран

24.02.2022 16:10 | Видян 1738 пъти

Не съм от тези, които печелят лесно първи места: Есил Дюран

Есил Дюран направи много мощен старт в "Като две капки вода" и успя да изненада и жури, и зрители с превъплъщенията си. Тя стана й победител в първия лайф на хитовото шоу за имитации в ефира на Нова тв с образа на Арета Франклин.

Часове след победата поп фолк дивата сподели пред екипа на Гала в "На кафе", че всъщност е от хората, които не печелят лесно първите места. Не спести подробности и за преживяната емоция зад кулисите, където никой никого не разпознава.

"Разминавахме се с колегите и всички ме питаха коя съм. Забавно беше зад кулисите, тъй като не можеха да ме разпознаят. Вече 10 години в предаването "Като две капки вода" има много сполучливи образи. Беше ми много притеснено дали ще мога да имитирам Арета и какво ще се случи на първия лайв. Нямах яснота дали ставам за такова нещо. Отзад зад кулисите падаше такъв смях, че аз излязох с приповдигнато и забавно настроение", призна звездата.


undefined

Колкото до избора си за първия лайв, поп фолк изпълнителката обяснява: "Има нещо в мен, което ме тика към трудните пътища, може би, защото аз самата си правя предизвикателствата. След толкова опит знам, че само излизането от твоята кожа и комфорт, и предизвикателствата, могат да те накарат да вземеш максимума от това, което се случва и да си го носиш по-нататък в живота и в кариерата си.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !