Фики аут от "Пайнер"

21.02.2022 11:23 | Видян 1425 пъти

Фики аут от

Поп фолк звездата Фики Стораро е поредният изпълнител, който напуска музикалния гигант "Пайнер". На официалния сайт на фирмата вече няма информация за участията му.

Освен, че не става ясно кога и къде ще пее синът на Тони Стораро, на страницата на "Пайнер" той изцяло е премахнат от каталога, което говори повече от красноречиво за ситуацията.


Засега от "Пайнер" не коментират нищо, но се предполага, че още тази седмица ще внесат яснота около статута на Фики Стораро, пише "Телеграф."

"Все още не се знае какво точно се случва с договора ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа със сигурност", заяви пред изданието певецът, който призна, че в момента е в подготовка на нов албум, с който скоро ще зарадва феновете си.

 

undefined

Въпреки сътресенията в професионален план, в личния си живот Фики Стораро е много щастлив. Преди броени дни той отбеляза 4-ия рожден ден на сина си, а на партито специален гост бе и малката му дъщеричка, която е гледана като истинска принцеса, защото е и единственото момиче в рода Стораро от поколения наред.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !