Теодора записа дует с Master Tempo

16.06.2009 10:40 | Видян 5508 пъти

Теодора записа дует с Master Tempo

Теодора подготви нова изненада за феновете си. В новия, четвърти поред албум на изпълнителката ще бъде включен дует със суперпопулярния гръцки тандем Master Tempo.

Парчето носи заглавието „Горещо място”. Музиката е на Гаврилос, аранжимент - Master Tempo, а българската част от текста на песента е на Диян Георгиев.

Master Tempo са едни от най-популярните хип-хоп изпълнители и продуценти в Гърция. Издават дебютния си албум Doggy Style през 2008.
Групата е основана през 2004 от PETER D, но в сегашния си състав е от 2006, когато към него се присъединява ZANIS. Те не само изпълняват, но и продуцират pop/R’n’B хитове. Някои от тях са техни авторски проекти, а другите са ремикси на хитове на големите звезди от южната ни съседка. За по-малко от 2 години те са си сътрудничели с някои от най-популярните изпълнители в Гърция – Христос Дантис, Танос Петрелис, Стаматис Гонидис, Йоргос Ясемис, Костас Карафотис, Христо Менидиатис, Никос Вертис, Зафирис Мелас, Каломира, Хриспа и други.

Теодора сподели, че е много щастлива, че гръцките звезди са избрали именно нея за българския си проект.
„Аз съм първият български изпълнител, с който Master Tempo работят – разказва Теодора – Свързаха се с мен чрез продуцентите ми и ми предложиха да направим лятно парче. Много труд положихме, но смятам, че се получи наистина едно яко, различно парче – откровена е Теодора.

Съвсем скоро Теодора и  Master Tempo смятат да снимат клип на песента, който да зарадва и българи, и гърци.
Известният тандем обещава още изненади за българската публика. Master Tempo са изявили желание да работят съвместно и с други изпълнители на музикална компания Diapason records, но имената им все още се пазят в тайта.
 
„Горещо място” можете да намерите в албума на Теодора „Мой късмет”, който се очаква на пазара от 20 юни.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !