Нети гола и с огромна татуировка

04.01.2022 10:54 | Видян 1502 пъти

Нети гола и с огромна татуировка

Масивна татуировка на гърба си – това си подари за коледно-новогодишните празниците певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети.

Макар да не е ясно дали татусът е истински или временен, очевидно е, че с него звездата цели да запечата любовта си към музикалното творчество.

Причината – заемайки почти целия й гръб, той илюстрира един от най-популярните символи в музиката – нотния ключ сол, който позволява да се определи музикалният тон на нотите, като фиксира положението на дадена нота, спрямо която се разполагат останалите, пише "Монитор". 

За „подаръка“ си се похвали самата певица в социалните мрежи, като публикува снимка от творението на голия си гръб.

„И нека музиката бъде с вас“, лаконично написа тя под кадъра.

Припомняме, че в края на 2021 г. Нети, официално стана докторант на Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“ в специалността “Оперета и мюзикъл”. Това съобщи самата тя с публикация в социалните мрежи. Това се случи след като през 2019 г. тя се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“. Певицата завърши магистърска програма в специалност "Оперета и мюзикъл". Именно тя бе посочена и като отличник на випуска, съобщи тогава гордият й съпруг Добрин Векилов-Дони.

Освен това, Добрева има вече и друга диплома зад гърба си. През 2000 г. тя завърши НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то отново с пълно отличие.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !