Вин Дизел е манипулатор: Скалата

31.12.2021 15:30 | Видян 2100 пъти

Вин Дизел е манипулатор: Скалата

В свое скорошно интервю пред CNN Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, категорично заяви, че няма да се върне на снимачната площадка на "Бързи и яростни", за да вземе участие в десетия и последен филм от високоскоростната поредица. Отказът му отново да се превъплъти в Люк Хобс дойде повече от два месеца, след като Вин Дизел го призова в социалните мрежи да се присъедини към актьорското семейство на продукцията.

Сега обаче 49-годишният бивш кечист определи молбата на колегата си като манипулация, споделяйки, че е бил шокиран, когато е видял публикацията му в Инстаграм, в която го апелира да преосмисли своето решение.

"Бях наистина изненадан от поста на Вин, защото с него говорихме през юни и още тогава директно му заявих, че няма шанс пак да застана пред камера за този проект", разкри носителят на наградата "Изборът на публиката".

"Бях твърд и непоколебим, но съвсем искрено му казах, че винаги ще подкрепям екипа и ще стискам палци за успех на продукцията, но просто няма да бъда част от нея. Коментирах ситуацията и с партньорите си от "Universal", които ме подкрепиха, защото разбират проблема", допълни той.

Припомняме, че през ноември звездата от "Хрониките на Ридик" сподели в личния си акаунт кадър от поредицата, на който са двамата с Джонсън. В придружаващото го послание той определи Скалата като свой по-малък брат, припомняйки му, че си разменят пожелания за всеки празник, а неговите деца го наричат "чичо Дуейн". След това сподели, че преди години е дал обещание на покойния Пол Уокър да направят възможно най-добрия финал на франчайза, затова моли колегата си да не го напуска, тъй като има важна роля в него, която никой друг не би могъл да изпълни.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !