Рафи призна за най-големия си провал

13.12.2021 14:40 | Видян 1418 пъти

Рафи призна за най-големия си провал

Поп певецът Рафи Бохосян наскоро призна кои са най-големите му страхове и думите му вероятно са изненадали мнозина от феновете на изпълнителя, който никога не е показвал каквото и да е притеснение на сцената. "Първото, което ми изниква, когато трябва да говоря за себе си, е Артист. До ден-днешен не успях да се нарека нито музикант, нито певец и все още не мога да си отговоря на въпроса "Кой съм аз?" Щастлив човек съм и хората не знаят почти нищо за мен", откровено започва с признанията артистът Рафи пред Мон Дьо по Нова тв.

Миналата година бе тежка за почти всички артисти и когато спря този мой живот, доста ми се промени мисленето. Имах момент, в който загубих гласа си и не може да пея близо една година. Нямам обяснение и ходих при много доктори и единственото е, че е било на психическа основа. Обяснението е, че мисълта ми е била блокирала вокалния ми апарат. До този извод достигнах и аз самият, защото може и не бих го нарекъл отчаяние или депресия, но е някъде между двете", разкрива тежките състояния през които е преминал.

undefined

Рафи признава, че често има усещането, че кариерата му свършва и това се дължи според него на неувереност и затруднения в изразяването си. Дори е изпитвал съмнения дали би могъл да продължи да пише и създава песни, тъй като това е нещото, което е от значение за артиста Рафи.

"Да оцелееш на пазара е въпрос на много работа и то без прекъсване. Понякога ме мързи, но така е при повечето артисти и певци в България. Щом до този момент нямаме изпълнител, който да е излязъл навън, това е липса на достатъчно желание да свършиш нужната работа, а не е въпрос на пари. Таланти имаме. Изключвам форматите, които постоянно бълват много добри артисти. Има пазар, ако те го създадат за себе си. Трудно е, искат се средства и да дадеш повече от себе си, но всяко нещо си има цена.

Платих висока цена да съм Рафи. Най-вече платих време и доста дълго време живях в бъдещето, което ще направя и в миналото, което не направих и в момента, в който го осъзнах, спрях да давам напразни обещания на самия себе си. Започнах да работя това, което обичам в момента", сподели изпълнителят.

"Най-големият ми провал до този момент е авторският ми репертоар. Супер страхлив съм, когато ми се налага да вадя музика. Имам песни, но са малко за пътя, който съм извървял до момента. Има песни, които са най-добрите, които съм правил, но има едни други… Има песни, които в този период от време съм бил неориентиран, че съжалявах за някои от тях.

В момента не вадя музика не защото не съм написал такава, а защото не съм сигурен, че е дошъл момента да я пусна. През последните 5 години не съм пуснал собствена песен. Работя върху страха си. Страх ме е дали това, което искам да кажа съм аз. Най-големият компромис, който направих със себе си, беше, когато спрях да правя музика и това е най-голямата грешка, която съм допускал", изля болката си певецът.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !