Веско закъса с парите

10.12.2021 14:22 | Видян 1484 пъти

Веско закъса с парите

Веселин Маринов го закъса финансово. Легендарният изпълнител, който сме свикнали да виждаме да пълни с почитателите си големи зали, сега е пред фалит. Изпълнителят на "Един миг от рая" през сълзи призна, че пандемичната обстановка му коства изключително много на бизнеса и той дори е взел решение да уволни дългогодишния си екип във фирмата, които неспирно се грижеха за имиджа и работата му. Последният концерт на обичания изпълнител беше през лятото, когато мерките срещу COVID-19 бяха малко поотпуснати за концерти навън. Музикантът направи поредното си лятно турне, но само с 50% публика.

undefined

По негови думи, ако дори за един месец спре да пее, няма да може да плаща на екипа си. А сега повече от година и половина концертите и събиранията на много хора са ограничени. „Не искам да се самоизтъквам или да се оплаквам“ – каза музикантът пред  Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее“ – не скри трудностите си Маринов.

Той е прекарал 5 години в Германия и там се е научил да реинвестира всичко, което изкара, в себе си – нова техника, качествен екип, костюми, транспорт. И сега се надява, че ще може да събере екипа си, когато нещата отшумят.

Изпълнителят призна, че почитателите му рядко се интересуват колко му струват концертите. Те редовно му пишат, за да го питат защо не прави концерти и защо не идва в техния град.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !