Смях с Преслава на Малдивите (видео)

01.10.2021 10:51 | Видян 2308 пъти

Смях с Преслава на Малдивите (видео)

Преслава, Константин и Софи Маринова показаха на феновете си, че приятелството между колеги не е измислица и може да съществува дори в най-сериозния жанр. Тримата в момента са на екзотична почивка на Малдивите и забавляват всички ни с интересни клипчета. 

Определено най-забавна е Софи Маринова, с която цялата компания се счупва от смях. Това е първото й екзотично пътешествие и непринуденото й поведение действа заразително и на останалите. Преслава не пада по-долу и сподели забавно клипче, на което със сина на Лоренцо попадат в доста комична ситуация. 

На сторито на Преслава се вижда как тя и Лоренцо са с плавници и се мъчат да влезнат във водата, за да поплуват със шнорхел и очила в опит да зърнат някоя малка акула, каквито там има много. 

Преди това Преси развесели почитателите си с интересно клипче, на което показва интересна походка с плавниците. Разбира се, Софи не се справила добре и отказала да се впусне в това предизвикателство. И тримата певци не спират да ни радват с интересни сторита, а на всички Софи е главно действащо лице и всичко около нея се заливат от смях.

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Когато се почувствам гениален, отивам...

„Когато се почувствам гениален, отивам да мия чиниите"...

Няма коментари към тази новина !