Тони Стораро натри жестоко носа на Азис в Турция

22.09.2021 10:23 | Видян 2160 пъти

Тони Стораро натри жестоко носа на Азис в Турция

Поп фолк звездата Тони Стораро направи това, което колегата му Азис не можа в Бурса, а южните ни съседи изпаднаха в див възторг.

Поп фолк изпълнителят накара публиката на седмото издание на панаира, посветен на културта от региона, да се екзалтира максимално с изпълненията си. Хиляди се стекоха, за да го аплодират бурно, а Тони Стораро се раздаде с над двучасов сет, в който представи най-популярните си песни на български и на турски език.

undefined

"Бурса, благодаря", написа в профила си в социалните мрежи след участието си Стораро и веднага даде старт на всевъзможни коментари от страна на феновете си, тъй като както е добре известно - първоначално покана да гостува в Турция имаше колегата му Азис. Той обаче, предизвика чутовен скандал при съседите ни, които дори го нарекоха "гей извратеняк", след което отмениха участието му и поканиха Тони Стораро. До момента Азис не е коментирал публично скандалната ситуация, която предизвика, пише "Монитор"

undefined

След фурора в Турция пък, съвсем скоро Тони Стораро пътува и за Англия, където заедно с Роксана ще пеят на български фестивал. Рамо до рамо с тях пред публиката ще застанат и музикантите от Azis Group.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !