Лесбо сцени между чалга певица и непознато момиче

08.09.2021 13:02 | Видян 3174 пъти

Лесбо сцени между чалга певица и непознато момиче

В пика на пандемията при повишаване на заразените случаи в страната, родна певица шокира с фриволно поведение и категорично неспазване на мерките. Във времена, където ни съветват да избягваме целувки и прегръдки дори с най-близките си, вижте какво се случва в родна чалготека. Една от най-актуалните пайнерки втрещи с лесбо сцени със съвсем непознато момиче. 

Фолкаджийката Ариа определено може да грабне всяка награда за най-оригинално и забавно присъствие на клубната сцена, но дали това е позволено?! Клипче в социалната мрежа показва какви ги върши изпълнителката на "Класа" и как гази всички противоепидемични мерки. 

Нейна запазена марка е на сцената да качва случайни хора от публиката. На едно от последните си участия направи точно това, като извика непознато момиче и напъха в устата й чаша за шот, а след това отваря уста и я грабва от нея, а за момент всички в клуба стават свидетели на лесбо целувка. 

Безспорно в други времена бихме дали шест на Ариа за купона, но в тази епидемия, в която се намира светът, едва ли е най-безопасното нещо да се целуваш с непознати в заведение, без значение от техния пол. Кадрите шокираха възмутени потребители на социалните мрежи, които категорично заявиха, че трябва да се налагат сериозни глоби за подобен тип прояви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !