Ето коя фолкпевица показа бременно коремче в деветия месец

08.09.2021 11:19 | Видян 1995 пъти

Ето коя фолкпевица показа бременно коремче в деветия месец

Пандемията и непрекъснатото ограничаване на работното време на заведенията накара голяма част от фолк изпълнителите да се замислят по-сериозно за семейство. Някои от тях яхнаха вълната и след като така или иначе не могат да работят, поне да се разпишат като жени и да родят по едно дете. 

Вече писахме, че фолк звездата Лорена чака първа рожба до броени дни . Но и друга нейна колежка влезе в деветия месец и за първи път показа бременното си коремче. 

Става въпрос за певицата Ивена, а щастливата новина съобщихме отдавна. Досега тя не е коментирала тази тема, което породи у някои хора съмнения в истинността на новината ни. Ето, Ивена най-накрая реши да се похвали, че до броени дни ще стане майка. 

Изпълнителка на "Като кученце" не показваше нищо от бременността в социалните мрежи, тъй като е суеверна и искала до последно да го запази в тайна. Припомняме, че през април тази година Ивена навърши 40 години и, както се казва, хвана последния влак. Подобно на нея, приятелката й Джина Стоева също стана майка на 40 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !