Лили Иванова се обясни в любов на мъж

06.09.2021 10:24 | Видян 3434 пъти

Лили Иванова се обясни в любов на мъж

Лили Иванова е живо доказателство, че старата любов ръжда не хваща. Близо 50 години след развода с мъжа на живота си – композиторът Иван Пеев, и три години след неговата смърт звездата за пореден път направи своеобразно обяснение в любов към него.

Тя презаписа едно от парчетата, които той е създал за нея преди 25 години, и му даде нов живот.

Примата на родната музика тази сряда зарадва феновете си с новината, че пуска нов албум. Става въпрос за диск, който включва пет парчета, най-вероятно записани през лятото. Зад тази на пръв поглед казионна новина обаче се крие нещо много по-пикантно, а именно – поредното обяснение в любов на Лили към нейния бивш съпруг Иван Пеев, когото тя очевидно не може да забрави дори и след смъртта му.

undefined

На 82-годишна възраст звездата продължава да мисли за композитора, който почина през 2018-а, и сред целия си огромен репертоар е избрала именно негова песен, която да запише отново, за да опита да я превърне в хит. Става въпрос за знаково парче със заглавие „Животът”, което Лили изпява за първи път през 1998 г. В текста на Александър Петров се пее за края на човешкия живот: „Върти се колелото на рулетката, животът като барман носи сметката”. Според слуховете, години наред Лили въобще не се сещала за тази своя песен.

След смъртта на Иван обаче споменът за нея изплувал в съзнанието й. Тя започнала да се замисля над песента и особено над нейния текст и ето, че три години по-късно е решила да я запише отново.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !