Известните мъже, които посмяха да сложат грим

01.07.2021 10:46 | Видян 995 пъти

Известните мъже, които посмяха да сложат грим

"Гримът е универсален за всички", казва инфлуенсърът Патрик Стар. Гримът се възприемаше като нещо само за момичета, но в наши дни доста неща се променят с бързи темпове. Лекият макиаж вече се използва от всички полове, а това се приема като форма на себеизразяване и изкуство.

Разнообразието и свободата на изразявате са от изключително значение, не трябва да се съобразяваме с мнението на другите, ако не нарушаваме важни и общественозначими закони. 

Били Портър

Били Портър е американски актьор, певец и модна икона. Завършва Драматичното училище на университета „Карнеги Мелън“ и става известен на Бродуей, преди да започне солова кариера като певец и актьор. В последните няколко години неговите изяви на различни холивудски събития се превърнаха в цяло събитие. Ексцентрични и модерни тоалети, обувки на висок ток и грим, който впечатлява дори най-добрите в сферата на макиажа.

Адам Ламбърт

Певецът е известен с певческите си възможности и някои хитове, с които доби световна слава. Ламбърт се отличава с тежкия грим, с който винаги излиза на  сцената. Той е бил критикуван именно за това си решение, което обаче следва плътно през годините и не се притеснява да изразява себе си. В началото на годината Адам заяви, че би се радвал, ако може да стартира собствена козметична линия, която вероятно ще се радва на успех.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !