Кристиан Костов изненада с визия като гейша

26.05.2021 11:26 | Видян 1152 пъти

Кристиан Костов изненада с визия като гейша

В последно време, без значение какво точно прави, Кристиан Костов успешно привлича общественото внимание към себе си. Така например в началото на април т.г. момчето, класирало страната ни на заветното второ място в песенния конкурс Евровизия преди четири години, накара всички да говорят за него още през първия ден, в който стъпи обратно в България, след като прекара повече от година в пределите на Русия.

Тогава младият певец се похвали във виртуалното пространство със снимки от столицата ни, че за разлика от много хора, позволили си да обиколят половината свят след избухването на пандемията, той най-после е предприел пътуване на по-далечно разстояние, отвело го в София. Само че тогава повечето хора дори не обърнаха внимание на думите му, че толкова дълго време е стоял закотвен на едно място, спазвайки стриктно всички ограничителни мерки, тъй като интересът на повечето от тях бе фокусиран върху дългия и широк шал, носен от изпълнителя на "Beautiful mess" на кадрите, който те някак успяха да сбъркат с рокля...

Като оставим това недоразумение настрана, истина обаче е, че от близо две години външният вид на Кристиан разбунва сериозно духовете в социалните мрежи, предизвиквайки редица оспорвани дебати. Под влиянието на любовта си към Азия, където прекара известно време, участвайки в предаването "Singer 2019", както и увлечението си по k-pop културата, той тотално промени визията си, заличавайки образа на невинния тийнейджър, състезавал се някога в родното издание на предаването "X Factor", който всички добре познаваха. Тогава новият му облик безспорно изненада почитателите му, но впоследствие те сякаш свикнаха с промяната му, въпреки че той и до днес не спира да се изменя, изненадвайки ги с нещо ново.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !