Гласувайте за "Най-добър БГ клип" на MAD Video Music Awards 2009

02.06.2009 14:40 | Видян 4932 пъти | Гласували 1

Гласувайте за

Новото издание на MAD Video Music Awards 2009 (VMA) - годишните музикални видео награди на MAD Гърция, ще се състои на 24 юни в Атина. VMA са най-мащабното и значимо музикално събитие в южната ни съседка. По традиция наградите се провеждат всяка година в Атина и се гледат от над 5 млн. зрители.

Със стъпването на телевизия MAD в България, през 2007 г. бе създадена нова категория за "Най-добър БГ клип". В нея влизат най-излъчваните видеоклипове от ефира на MAD България, а победителят се избира от зрителите.

Първите носители на престижната награда бяха Елица и Стоян с видеото към "Вода". Миналата година зрителите гласуваха за клипа на Planet Magic Live "To Fuck". По традиция българските звезди присъстват на бляскавата церемония в Атина, за да получат лично статуетката си пред многохилядната публика.

На 02 юни (вторник) MAD TV стартира гласуването за "Най-добър БГ клип" на VMA за 2009. Българските зрители ще могат да дадат своя вот за любимото си БГ видео измежду пет номинирани заглавия и да определят тазгодишния победител. Номинираните клипове за VMA 2009 са:

- Миро с "Губя контрол когато"

- ДесиСлава с "Never End"

- Невена и Теодор с "Всеки път обиквам те"

- ЛиЛана с "Sound Of Goodbye"

- Румънеца & Енчев feat. Мария Илиева с "Burn"

Номинираните клипове са определени на база най-голям брой излъвания в ефира на MAD България за периода 1.04.08 – 31.03.09. Зрителите ще могат да гласуват в ефира на MAD TV до 21 май.

От миналата година MAD TV включи и български изпълнител в списъка за церемонията, който се представя в дует с голяма гръцка звезда. По този начин българските артисти имат възможност не само да покажат таланта си на тази голяма сцена, но и да добият огромна популярност в Гърция. Първият български изпълнител, който застана пред гръцка публика беше ДесиСлава, която изпълни в дует с Костас Мартакис мега-хита "Mercy" на Duffy.

MAD Video Music Awards се провеждат от 2005 г. и вече са се превърнали в най-мащабното музикално събитие на Балканите. Победителите във всички категории се избират чрез гласуване от зрителите. На сцената на наградите излизат най-големите гръцки изпълнители, както и международни звезди. Церемонията тази година ще премине под мотото "Be Your Own Hero".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !