Мария Илиева в "За децата на България"

29.05.2009 15:00 | Видян 8258 пъти

Мария Илиева в

Младите музикални звезди на България застават в подкрепа на нейното бъдеще – децата. Това е мотивът на артистите на най-бързо развиващия се музикален лейбъл у нас – “Стерео стая”, да се включат в благотворителната изява на Нова телевизия. Концертът ще се състои на 29-ти май от 20 часа и ще бъде излъчван пряко. Този път каузата е за подпомагане лечението на онкоболни дечица.

Младите таланти Криста, B.O.Y.A.N., MONA и KNAS, заедно с неотразимата Мария Илиева обещават едно наистина наситено с емоции преживяване, дори и пред телевизионния екран.

Докато талантливата Криста и r’n’b изпълнителя и неин музикален продуцент B.O.Y.A.N., са вече познати на публиката със синглите си – “Това, което искаш” и “It’s over”, своеобразен дебют пред публика, като артисти на лейбъла, ще направят хип-хопърът KNAS и малката рок принцеса MONA. Макар и само на 16 год, тя има зад гърба си богата музикална биография и дава сериозни заявки за големи успехи в близко бъдеще. KNAS е познат в артистичните среди и преди присъединяването си през 2008г. към “Стерео стая”, чрез участието си в в национални турнета на Д2, Сафо и Мария Илиева, в чийто хит сингъл “Off The Record” взема специално участие.

Двучасовото музикално шоу под надслов " Всички имаме сърце: За децата на България" е част от общо осемте събития, които целят да продължат благотворителната дейност на известното риалити и да покажат как се изразходват събраните до момента средства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !