Шая Лабъф е убивал бездомни кучета, за да влезе в роля

19.02.2021 16:33 | Видян 1020 пъти

Шая Лабъф е убивал бездомни кучета, за да влезе в роля

Актьорът Шая Лабъф е убивал бездомни кучета, за да се подготви за ролята си във филма The Tax Collector (2020). С това той се хвалел на бившата си приятелка – певицата FKA twigs, която го разказа в пространно интервю за списание EllE. В криминалния трилър ЛаБъф играе бандита Крипър, който заедно с партньора си събира дългове за едрите гангстери в Лос Анджелис.

„Казах му: „Това е много гадно, защо го правиш?“, а той ми отговори: „Защото възприемам изкуството сериозно. Ти не ме подкрепяш в моето творчество. Аз това правя. Това не ти е пеене. Аз не се качвам на сцената за няколко фръцкания, аз съм в роля“, спомня си певицата. И добавя, че той я унижавал, като се държал така, сякаш тя е тъпа и не разбира какво означава да си актьор и да следваш актьорския метод.

През декември миналата година FKA twigs, чието истинско име е Талиа Дебрет Барнет, заведе съдебно дело срещу Шая ЛаБъф, с когото се срещаше за около година, като го обвини във физически и емоционален тормоз. Сред пикантериите, които е споделяла в други интервюта, е и това, че актьорът винаги я принуждавал да спи гола. Будел я посреднощ, обвинявал я, че се готви да го зареже, наричал я отвратителна и зла... Освен това, по време на хотелската им СПА почивка за Празника на влюбените през 2019 г. той се опитал да я удуши, а след това я изхвърлил от хотела, признава 33-годишната британска певица пред EllE. "Чудо е, че излязох от тази връзка жива", казва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !