Били Айлиш пуска нов албум

07.02.2021 14:25 | Видян 1020 пъти

Били Айлиш пуска нов албум

Певицата Били Айлиш разкри пред феновете си, че много скоро ще могат да чуят нова музика от нея. 19-годишната звезда сподели, че дългоочакваната й втора тава вече е във финалната си фаза и вероятно ще включва 16 песни. Това стана ясно от публикация в Инстаграм, където под снимка от студиото, тя написа „почти е готово“.

Новината стана факт след като наскоро изпълнителната на Bad Guy обяви, че през 2021 г. ще има много изненади за верните си слушатели.

„Това ще бъде краят на една ера. А аз ще ви дам нова“, каза тогава певицата в Инстаграм. Съобщението й към меломаните се отнасяше тъкмо до втория й студиен албум, който певицата е записвала по време на изолацията си със своя брат и сътрудник Финиъс О'Конъл. В началото на клипа певицата обаче се пошегува, че няма да даде на феновете идната тава, ако продължават да коментират косата й, върху която тогава имаше дяволски рога.

Междувременно младата изпълнителка на No Time To Die ще пусне фотокнига и аудиокнига за живота и кариерата си.

Припомняме, че предстоящият албум ще е продължение на дебютния й студиен проект от 2019-а We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Той й донесе световна слава, както и пет награди "Грами", включително в четирите най-престижни категории.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !