Зуека с първа изложба

08.12.2020 16:49 | Видян 1005 пъти

Зуека с първа изложба

Един от най-талантливите актьори у нас Васил Василев-Зуека от два дни е хит в нета с... продадените си картини от първата изложба, съобщи България Днес.

 "Хора, в шок съм! Толкова е хубаво, когато трудът ти е оценен, а още по-хубаво е, когато е реализиран. Първите ми 11 картини поемат към своите собственици".

С тази радост в гласа тв водещият изказа благодарността си към всички, които избраха да имат в колекциите си "част" от Зуека.

"От години рисувам и на 10 декември трябваше да направя изложба в галерия в Пловдив. Но заради пандемията това няма как да се случи. Пуснах картините да ги видят хората в нета, а те взеха, че почнаха да ги купуват", смее се Зуека и продължава вече по-сериозно: "Кризата е огромна в момента за творците. Преди време с Влади Априлов поставихме един сатиричен спектакъл, който беше предназначен за българите в чужбина, и направихме 12 представления навън през февруари. Казва се "Ние, българите" по текст на Влади, много е смешен. Българите много се смеят, а после плачат. Но сега няма как да се играе, това бе последното, което направих преди пандемията", сподели тв водещият.

Освен със спектакъла Зуека участва и в няколко представления заедно с Димитър Рачков в неговото "Шоуто на Рачков". "После се отказах по ред причини, но първоначално играхме заедно", обяснява актьорът.

На успеха с картините на Васил Василев-Зуека в момента най се радват двете му деца - синът Стефан, който е на 6 г., и дъщеря му Девина - на 21 г.

"Със сина ми сме постоянно заедно - играем с тротинетка, разхождаме се в парка или ритаме топка. Имаме си програма. Девина учи в "Куин Мери" в Лондон, завършва драма, но ще завърши онлайн. Ще прави спектакъл за дипломната си работа, който ще е тук - в България. Вече снимахме с нея заедно една късометражна лента, с неин сценарий и режисура. Така че съм много горд и с нея", споделя Зуека.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !