Къде отиват благотворителните пари?

21.05.2009 18:00 | Видян 9068 пъти | Гласували 2

Къде отиват благотворителните пари?

От "Нова телевизия" не са предвидили средства, събрани по време на предаването "ВИП брадър 3", да бъдат дарени на Министерството на труда и социалната политика, съобщиха от медията.

Опровержението на телевизията е по повод на публикация в пресата, в която се твърди, че "Нова телевизия" ще преведе 400 000 лева на социалното ведомство.

"Всяка една от благотворителните организации, с които работим, както и Министерството на труда и социалната политика, са наши партньори, но те не взимат решение за изхарчването на средствата", пише в съобщението на медията.

Ролята на партньорите на предаването е да покажат проблемните области, които имат нужда от подкрепа, посочват от телевизията.

Припомняме, че само до финала риалити формата бе събрал  1 179 313 лв. за благотворителност.

Нова телевизия обаче реши да не продължи шоуто, като излъчи още четири благотворителни концерта, с участието на най-големите български звезди.

Всичко ли отива за благотворителност обаче?

Вече започнаха да се носят слухове, че продуцентът Тупарев и Нова телевизия прибирали до 50% процента от стойността на 1 ес-ем-ес. Звездите също взимали известни хонорари, а мобилните оператори - такси. Това, разбира се, не е потвърдено.

Нова телевизия се нае и да излъчи специално предаване, в което нагледно да покаже къде точно отиват средствата от инициативата.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !