Фланел – на мода и през тази есен

16.11.2020 16:01 | Видян 1271 пъти

Фланел – на мода и през тази есен

От всички класически модни тенденции за прохладно време, които чакаме с нетърпение през тази есен, фланелът си остава на върха в списъка ни. Той е едновременно модерен и функционален, както и уютен и топъл. С понижаването на температурите трябва да започнем да търсим именно такива дрехи, които ще ни спасят от студа.

Фланелът е доста по-версатилен материал, отколкото хората си мислят – особено като вземете предвид всички негови вариации като ризи, поли и шалове. Има безброй начини да го носите, включително с тесни дънки и ботуши. Независимо дали търсите ежедневен или празничен тоалет, фланелът е подходящ за почти всеки повод и ще ви накара да се чувствате едновременно топло и елегантно.

Набързо да разкажем за какво говорим. Фланелът е мек плат, обикновено изработен от вълна или памук. Може да се направи и от синтетични влакна. Повечето от дрехите, направени от този плат са с карета и затова често е използван като определение за карирани ризи. Той обаче не се ограничава само с тези шарки. Фланелът може да бъде намерен в различни вариации и цветове.

Ето как да носите фланел през есента

С дънки

Класическа комбинация, която никога няма да ви изневери. Комбинирайте топла риза с любимите ви дънки, или пък изберете друг панталон, но заложете на дънково яке. Поставете своя подпис на този външен вид, като се заиграете с избора на обувки.

Може да приберете ризата си в панталона, или пък да я оставите свободна. Бижутата е добре да бъдат минималистични, за да не отнемат от вниманието, което се полага на фланела.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !