Класираха коя е най-циничната актриса

09.11.2020 16:38 | Видян 1205 пъти

Класираха коя е най-циничната актриса

Разкрити са актрисите, които най-много псуват на екрана, съобщи Uproxx, позовавайки се на проучване, направено от сайта Buzz Bingo.

Порталът анализира лексиката на 3500 филма и определя коя от жените актриси употребява най-много неприлични думи в ролите си. Лидер в класацията се оказва Емили Блънт (на снимката), която се е изразила нецензурно цели 81 пъти. Първенството й в списъка се дължи най-вече на участието й в лентата „Момичето от влака“, където героинята на Блънт ругае на всеки 3-4 минути.

Второто място в рейтинга се пада на нежната Дженифър Лорънс, която във филмовата си кариера дотук не се е посвенила да произнесе 75 пъти скверни слова. На третото стъпало се изкачва Лесли Ман със 70 псувни на екрана.

В Топ 10 влизат още Франсис Макдорманд, Уинона Райдър, Жюли Делпи, мила Кунис, Кристен Уиг, Дженифър Лопес и Бел Поули.

По-рано Buzz Bingo назова най-псуващите актьори. В списъка влизат и „свещени чудовища“ на седмото изкуство. Начело е Джона Хил, а зад гърба му се нареждат Леонардо ди Каприо, Самюъл Джаксън, Адам Сандлър, Ал Пачино, Дензъл Уошингтън, Били Боб Торнтън, Сет Роугън, Брадли Купър и Дани Макбрайд.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !