Бри Ларсън: Чувствах се грозна

06.11.2020 15:15 | Видян 1363 пъти

Бри Ларсън: Чувствах се грозна

Бри Ларсън, известна с ролята си в "Капитан Марвел", признава, че дълго време не се е чувствала добре в кожата си и не е вярвала, че е красива.

Звездата на "Марвел", която си спечели многобройни фенове от целия свят, разкрива, че някога е изпитвала силни затруднения да се приеме „такава, каквато е“, но вече смята, че "стандартът за красота" не съществува.

"Не вярвам, че има такъв. Чувствах се грозна през толкова голяма част от живота си и много се борех с това. Отне ми много време, за да мога да се чувствам напълно комфортно със себе си. Нещото, което ми донесе утеха, е прозрението, че със себе си мога да бъде каквато и която поискам.“, каза чаровната блондинка пред W magazine.

След като самата тя осъзнала безсмислието на стереотипното мислене за красотата, решила, че трябва да помага и на другите, които все още не се приемат в собствената си кожа.

„Всички онези хора по света, които не чувстват добре в собствените си тела, ме правят изключително тъжна. Това за мен е крайната ми цел в живота: да направя всичко възможно, за да могат тези хората да имат свободата да изразяват себе си и да бъдат точно такива, каквито искат да бъдат, и да знаят че и това също може да се промени.", сподели още актрисата.

Източник: Monitor
Снимка: Jimmy Kimmel Liveю


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !